Adnuvo | Junior Grafisk Designer

2017

Som ansat Junior Grafisk Designer hos marketing bureauet Adnuvo, udarbejde jeg i samarbejde med min dygtige kollega, billedserien til Arla’s Kefir kampagne. Sammen sørgede vi for indkøb, anretning og fotografering, som til sidst blev behandlet i Photoshop.  Billederne blev anvendt til Kefir videoen på Arlas hjemmeside og som kampagne. Kefir Kampagnen kunne fra Februar til April i 2017 ses i gadebilledet, blandt andet ved flere busstoppesteder i København.

MULTI DAIRY

I forbindelse med åbningen af Arlas nye multi mejeri i Jylland, designede jeg en interaktiv platform, som besøgende kunne bruge til at forstå mejeriets forskellige funktioner. Da dele af indholdet er fortroligt, vises kun et udkast af arbejdet. Eksemplet var ikke det endelige produkt, men udkastet fra før de aller sidste rettelser.

ILLUSTRATIONER

Hos marketing bureauet Adnuvo arbejdede jeg en del med grafiske materialer til Arla. I anledning af udarbejdelsen af B2B hjemmesiden Sundhedsrejsen, lavede jeg flere illustrationer der havde til formål at understøtte indholdet. Da dele af indholdet er fortroligt, vises kun et udkast af arbejdet.

illustration-sukker-grafisk-gammeldags
Illustration af Lisa Songcharoen Mortensen I Digital Marketing og Design I Aboutlisa.dk