Alternativet

2015

Under folketingsvalget i 2017 blev jeg under min skolepraktik, ansat til at udarbejde grafisk materiale til politiske mærkesager og kampagner. I tæt samarbejde med kommunikationsteamet, udarbejdede vi politiske buskaber til digitale kanaler, såsom partiets sociale medier og hjemmeside.

Her fik jeg også fornøjelsen af at designe partiets politiske manifest, som blev lanceret dagene op til valget. Manifestet kunne man se i Københavns Kommunes plakatstandere, ved busstopstederne og på diverse digitale platforme.

“… Lisa har leveret en imponerende indsats taget i betragtning af, at Lisa har formået at arbejde effektivt og målrettet, parallelt med sine studieaktiviteter på KEA. Hun forstår at holde mange bolde i luften og organisere sin tid. Lisa har bidraget til at Alternativets visuelle identitet er blevet opretholdt og til tider udfordret med hendes kreative tilgang til opgaverne, hvilket vi har været utroligt glade for og hvilket også har skabt noget dynamik i vores kommunikation på de sociale medier især.” – Mark Sørensen, Kommunikations Chef i Alternativet