Digital Marketing Koordinator

Jan. 2018 – Now

Intro

AKUART gør en kunst ud af at dæmpe støjen. Ved at kombinere flot printdesign og effektiv lyddæmpende materialer, sælger AKUART blikfangende akustikløsninger til både erhverv og til det private hjem. Akustikbilleder fra AKUART blev først tilgængelige til den almindelige forbruger, da webshoppen AKUART HOME blev lanceret i januar 2018.

Jeg startede hos AKUART i et praktikforløb som mediegrafiker. Efter 2 måneder som praktikant, blev jeg tilbudt stillingen Digital Marketing Koordinator. Jeg overtog derefter ansvaret for virksomhedens webshop, sociale medier og samarbejde med projektkunstnere.

Instagram-gif

Sociale Medier

Hos AKUART har jeg til ansvar at planlægge, udarbejde og eksekvere indhold i form af posts og annoncer på sociale medier. Det indenbærer strategisk opsætning af Facebook annoncer i Facebook Business Manager, med fokus på målrettet indhold og retargeting.

Jeg tager ofte initiativ til fotografering, videoproduktion og billederedigering, for at skabe løbende indhold til AKUART HOME’s digitale kanaler. Jeg analyserer og rapporterer løbende data fra de sociale medier, for at gøre os alle klogere på vores målgruppe og digitale fremdrift.

Til sociale medier har jeg blandt andet lavet gif’er, grafisk opsætninger, konkurrencer etc.

Grafisk Design
Som Grafisk Designer arbejder jeg dagligt med opsætning og redigering af billeder, som typisk anvendes i til vores kataloger eller medieplan. Derudover udarbejder jeg løbende grafiske opgaver, som kan være alt fra bestilling af visitkort, klistermærker, lysskilte til katalogopsætning, fotografering af større cases og billederedigering.

Se mine før og efter billederedigeringer af visuelt indhold til AKUART HOME’s Instagram profil her.

Webshop
Som Digital Marketing Koordinator står jeg for den daglig drift og optimering af virksomhedens webshop, AKUART HOME. Jeg har under min ansættelse testet hjemmesidens brugervenlighed og brugt informationerne til at optimere hjemmesiden. Efter at have tilføjet flere landingpages,  re-designet forsiden og synliggjort salgsparametre, så er AKUART HOME blevet en brugervenlig platform, der skaber tillid hos brugeren.

For at øge salg har jeg SEO optimeret webshoppen vigtigste landingpages, med hensigt på at synliggøre virksomheden ved organisksøgning. Med hjælp fra vores dygtige ekstern samarbejdspartner, sørger jeg for at være “up to date” når det kommer til vores Adwords kampagner og aktive display annoncer.

Klik og se før/efter

webdesign-akuarthome

Video & Fotografering
Sig det med en video! Med video kan man nemt fortælle budskaber og det er ikke kun effektivt – det er sjovt at lave. Derfor har jeg i samarbejde med en videoproducent lavet storyboards, interviews og  planlagt videoproduktioner. Se nedestående video, hvor vores videomand og jeg, besøgte en familie på Vesterbro.

fotos-nne