Politisk Kampagne

Sep. – Nov. 2017

I anledning af kommunalvalget 2017, stod jeg for videoproducering,- og redigering for Alternativets kandidat Fanny Broholm’s digitale kampagne. Her udviklede jeg kampagnens digitale medieplan og fungererede som kommunikativ sparringspartner.
For at skabe mere opmærksomhed udarbejdede jeg en visuel guide, for at appellere ydeligere til politikerens kvindelige gernemålgruppe. For at opretholde det visuelle koncept, påtog jeg mig også ansvaret for opstilling og design af valgplakater og flyers.
Som resultat viste målingerne fra kampagnen højt niveau af engagement på sociale medier. Efter valget blev Fanny Broholm valgt ind i Københavns Borgerrepræsentationen.

“… Lisa har en meget skarp sans for æstetik og nogle kreative og sjove ideer til at kommunikere ellers tunge politiske emner. Lisa er som person sød og sjov. Lisa er til at regne med og arbejder utrætteligt til det helt rigtige produkt er i hus. Hun er god til at tage imod kritik og har været en god sparringspartner omkring strategisk politisk kommunikation med fokus på målgruppen og dens interesser og ageren. Lisa har været en helt uundværlig del af mit kampagnearbejde, idet det er den skarpe og målrettede visuelle kommunikation, der virkelig batter på den SoMe-prægede kommunikationsflade.” – Fanny Broholm, Å